Články

Práce realitního makléře nejsou jen samá pozitiva

V předchozích článcích bylo nejspíš znát naše nadšení z této profese. Nicméně by od nás nebylo férové zamlčovat nebo aspoň nezmínit i odvrácenou stranu. Neexistuje profese, kde je vše zalité sluncem a realitní makléř prostě není výjimkou. Faktem zůstává, že pokud se rozhodnete podnikat a obzvlášť v tak dynamickém a vysoce konkurenčním prostředí, musíte se připravit i na úskalí, které toto podnikání přináší.

Číst více
d

Časová a finanční svoboda aneb proč se jako student vrhnout do realitního businessu?

Nadace společnosti InterCora stála u zrodu nového studijního programu Fakulty aplikovaných věd ZČU a jeho 2 specializací: Navrhování a provádění budov, zaměřenou především na oblast stavitelství, a Správa a řízení provozu budov, která je vhodná pro studenty s ukončeným bakalářským vzděláním v oboru stavebním, právním či ekonomickém. Díky tomu se k nám do kanceláře dostala na stáž studentka tohoto programu Natálie. Natálie už dříve pracovala v realitní kanceláři a je certifikovaným makléřem. Zde ale dostala možnost, podívat se, jak funguje kancelář uvnitř, co je vše třeba řešit, aby byli spokojeni jak klienti, tak i naši makléři. Požádala jsem Natálii, jestli by se na základě těchto dvou zkušeností s vámi nepodělila o svůj pohled nejen na práci realitního makléře, ale co ji to dalo do budoucna.

Číst více
d

Vzdělání s naší RX AKADEMIÍ je propracované vstupní školení

V RX AKADEMII nabízíme komplexní školení, které vás s odbornou podporou připraví na státní zkoušku realitního makléře a naučí základy této profese, protože věříme, že „Nejste na to sami.“

Číst více
d