Články

Končí Vám mateřská dovolená a co dál?

2 minuty
20. 4. 2024
Ivana Hajšmanová

Mateřská dovolená (a ano, souhlasíme s tím, že to žádná dovolená není) za nedlouho skončí a vy jste před rozhodnutím vrátit se zpět ke své profesy a kariéře. Jasně daná pracovní doba, pravidelné porady, plnění korporátních pravidel nebo práce o víkendech nebo na směny. Už nyní víte, že to bude velká výzva vše časově skloubit se školkou, školou, kroužky. A přesto se opravdu chcete opět vrátit do světa „dospělých“, realizovat se.

Končí Vám mateřská dovolená a co dál?

Svoboda času jako klíč k harmonii mezi prací a rodinou po mateřské dovolené

Skloubení práce a péče o děti je jedním z největších výzev, kterým čelí mnoho žen po návratu z mateřské dovolené. Změna dynamiky života a nové role často přinášejí stres a nejistotu. Nicméně, jedním z klíčových faktorů, který může tuto situaci významně usnadnit, je svoboda času.

Proč je to tak náročné?

Návrat do pracovního života po mateřské dovolené může být pro mnohé ženy složitým procesem. Nejenže se musí vypořádat se změnami v pracovním prostředí a novými pracovními výzvami, ale také s organizačními a časovými omezeními spojenými s péčí o děti. Ranní příprava, odvoz do školy nebo školky, nákup potravin, příprava jídel a další každodenní povinnosti mohou být časově náročné a vyžadují pečlivé plánování.

Svoboda času jako řešení

Svoboda času je jedním z největších benefitů, který může ženám po návratu z mateřské dovolené pomoci skloubit kariéru a rodinu. Díky flexibilnímu pracovnímu režimu, který si kompletně sami organizujete, máte možnost skloubit jak své pracovní aktivity a čas, který musíte věnovat svým dětem. Máte možnost pracovat jak z domova, tak i z naší kanceláře. Vše bude tedy jen na vás, a přesto v tom nebudete sami. Můžete využít naší plné podpory, zkušeností a vedení.

Vzdělávání online formou

Máte možnost se vzdělávat přes naši RX Akademii, kde školení pro makléře probíhají online formou. Webináře, které Vám pomohou se neustále profesně vzdělávat, můžete sledovat odkudkoliv a kdykoliv.

Příklad úspěsné kariéry

To, že lze skloubit práci realitní makléřky a nezastupitelnou roli maminky, víme i díky příběhu naší kolegyně Věry Klimešové, která patří mezi nejúspěšnější ženy v RE/MAX ČR.

www.veraklimesova.cz

Končí Vám mateřská dovolená a co dál?

Kde nás zastihnete?

Máte otázku nebo potřebujete pomoc? Pošlete nám zprávu a my se vám ozveme!

+
Současně s odesláním svých kontaktních údajů prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů dle nových podmínek GDPR, které najdete na stránce prohlášení o zpracování osobních údajů
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a smluvní podmínky.