Články

Vítejte v RE/MAX InterCora – Speciální Balíčky pro Nové Makléře

2 minuty
24. 5. 2024
Ivana Hajšmanová

V RE/MAX InterCora věříme, že úspěch přichází s podporou. Proto jsme pro nové makléře a makléřky připravili uvítací balíčky, které jim pomohou rychle a efektivně nastartovat jejich kariéru v realitách.

Vítejte v RE/MAX InterCora
– Speciální Balíčky
pro Nové Makléře

Co najdete v našem uvítacím balíčku?

Bonus navíc: Refundace vstupního školení

Chápeme, že vzdělání je základem úspěchu v realitách. Proto nabízíme refundaci vstupního školení jako součást naší podpory. Pokud během prvních 12 měsíců od složení státní zkoušky dosáhnete obratu 300.000 Kč, refundujeme vám náklady na školení Power Start a Realitní profesionál. Tato školení vám poskytnou všechny potřebné znalosti a dovednosti k úspěšnému startu v realitním světě.


V RE/MAX InterCora, součásti sítě RE/MAX ČR, vás podporujeme na každém kroku vaší kariéry. Naše propracované školení vás provede světem realit a připraví vás na státní zkoušku realitního makléře. Naučíme vás nejen základy, ale i pokročilé techniky práce makléře, abyste mohli byli co nejdříve úspěšní v tomto oboru.


Připojte se k nám v RE/MAX InterCora a využijte našich výhod. S námi nejste na to sami. Připravte se na úspěšnou kariéru realitního makléře s podporou, kterou si zasloužíte!

Kde nás zastihnete?

Máte otázku nebo potřebujete pomoc? Pošlete nám zprávu a my se vám ozveme!

+
Současně s odesláním svých kontaktních údajů prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů dle nových podmínek GDPR, které najdete na stránce prohlášení o zpracování osobních údajů
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a smluvní podmínky.