Články

Obchodník vs makléř

2 minuty
22. 4. 2024
Ivana Hajšmanová

Obchodník v roli obchodního poradce či realitního makléře nejen prodává produkty a služby, ale buduje důvěru a vztahy. V RE/MAXu je důležité, aby makléři věřili v sebe a svou práci. RE/MAX poskytuje zkušeným obchodníkům svobodu a prostor pro kreativitu a rozvoj. Je to ideální místo pro ty, kteří chtějí nejen prodávat, ale i vytvářet hodnotu a profesně růst.

Obchodník vs makléř

Obchodní poradce, Sales Representative, Business Development Representative, Account Executive, Sales Consultant – tedy obchodník. Lidé, kteří nejenže prodávají produkty a služby, ale také budují vztahy a důvěru. Jsou to komunikativní jedinci, kteří mají rádi interakci s lidmi a jsou schopni představit a propagovat produkty či služby, kterým opravdu věří.


V oblasti nemovitostí je to ještě o něco více. Realitní makléř nejenže nabízí nemovitosti, ale také prodává sám sebe - své znalosti, zkušenosti a odbornost. V RE/MAXu, alespoň jak je to u nás, je klíčové, aby makléř věřil sám v sebe a v to, co dělá. Je zodpovědný nejen vůči klientům, ale i vůči sobě.


Lidé s bohatými obchodními zkušenostmi přicházejí do RE/MAXu s výhodou. Jsou plní sebevědomí díky svým dosavadním úspěchům a získávají zde prostor pro svobodnou práci. Svobodu, kterou často v předchozích společnostech postrádali, nejen co se týká času, ale i kreativity a způsobu, jakým mohou vykonávat svou práci.


RE/MAX nabízí platformu, kde se zkušení obchodníci mohou rozvíjet, budovat své podnikání a zároveň si užívat svobody a flexibilitu, kterou tento obor nabízí. Je to místo pro ty, kteří nechtějí jen prodávat, ale také vytvářet hodnotu a rozvíjet se na profesní i osobní úrovni.

Kde nás zastihnete?

Máte otázku nebo potřebujete pomoc? Pošlete nám zprávu a my se vám ozveme!

+
Současně s odesláním svých kontaktních údajů prostřednictvím tohoto kontaktního formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů dle nových podmínek GDPR, které najdete na stránce prohlášení o zpracování osobních údajů
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a smluvní podmínky.